GSM-logo
خانهاخبار
مشخصات فنی دایمنسیتی ۸۳۰۰ فاش شد: فرآیند ساخت ۴ نانومتری

مشخصات فنی دایمنسیتی ۸۳۰۰ فاش شد: فرآیند ساخت ۴ نانومتری

تراشه جدید مدیاتک در تاریخ ۳۰ آبان معرفی خواهد شد.
۲۶ آبان ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

مدیاتک قصد دارد به زودی از یک تراشه میان‌رده رونمایی کند که دایمنسیتی ۸۳۰۰ نام دارد. این سخت‌افزار موردانتظار در تاریخ ۳۰ آبان رونمایی خواهد شد و رویداد معرفی از آن شبکه اجتماعی Weibo به طور زنده پخش می‌شود. در طی چند هفته گذشته، اطلاعات مختلفی پیرامون این تراشه در دسترس قرار گرفته و حالا براساس جدیدترین گزارش منتشر شده، یک افشاگر برجسته مشخصات فنی اصلی دایمنسیتی ۸۳۰۰ را در اختیار کاربران قرار داده است.

image

افشاگری چینی به نام Digital Chat Station با انتشار پستی در شبکه اجتماعی Weibo ادعا کرده که دایمنسیتی ۸۳۰۰ برپایه فرآيند ۴ نانومتری TSMC ساخته می‌شود. به علاوه، پردازنده مرکزی این تراشه از یک هسته اصلی کورتکس A715 با فرکانس ۳٫۳۵ گیگاهرتزی، سه هسته کورتکس A715 دیگر با فرکانس ۳٫۳۲ گیگاهرتزی و چهار هسته کورتکس A510 با فرکانس ۲٬۲ گیگاهرتزی بهره خواهد برد. پردازنده گرافیکی دایمنسیتی ۸۳۰۰ نیز Mali-G615 MC6 خواهد بود.

image

این افشاگر ادعا کرده که سرعت هسته‌های دایمنسیتی ۸۳۰۰ در حد تراشه‌های پرچمدار است و این تراشه میان‌رده می‌تواند قدرت زیادی را به گوشی‌های هوشمند ببخشد. به علاوه، افشاگر چینی ادعا کرده که تراشه مدیاتک از نظر عملکرد فنی قوی‌تر از تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل دو خواهد بود. در این رابطه، انتظار داریم دایمنسیتی ۸۳۰۰ در گوشی‌های میان‌رده پرمیوم به کار رود.

معماری ۴+۴ هسته‌های دایمنسیتی ۸۳۰۰ مشابه تراشه نسل قبلی دایمنسیتی ۸۲۰۰ است. به طور دقیق‌تر، هسته‌های کورتکس A715 پردازش‌های سنگین را انجام می‌دهند در حالی که هسته‌های کم مصرف کورتکس A510 بر پردازش‌های سبک متمرکز خواهند بود.

image

اخیرا نیز دایمنسیتی ۸۳۰۰ با یک گوشی متعلق به برند ردمی که احتمالا ردمی K70 است در بنچمارک گیک‌بنچ لیست شد. این گوشی در تست‌های تک هسته‌ای و چند هسته‌ای به ترتیب امتیازهای ۱۵۱۲ و ۴۸۸۶ را به خود اختصاص داد است. با این نتایج، دایمنسیتی ۸۳۰۰ به مقدار جزئی قوی‌تر از تراشه‌های دایمنسیتی ۸۲۰۰ و دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا خواهد بود.

home_header